Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Pear-Apple-Cranberry Crisp. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.73 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 763 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de nuci pecan, făină, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Crisp De Mere, Pere Și Afine, Măr, merișor și pere crocante, și Cranberry-Pere Apple Crisp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.Ungeți un vas de copt adânc de 9 pe 13 inci. Faceți topping: într-un castron, combinați făina, zahărul, zahărul brun și sarea. Frecați untul cu vârful degetelor până când amestecul formează bulgări de mărimea mazării. Se amestecă ovăzul și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Nuci Pecan
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ovăz
Sare
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
Cuptor
2
Asigurați-umplere: într-un castron mare, se amestecă împreună mere, pere și afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Măr
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Scoateți coaja din portocală și stoarceți sucul; adăugați ambele în castron. Se amestecă amidonul de porumb și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Portocaliu
Suc
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă în vasul de copt, se presară cu topping și se coace până când umplutura clocotește și toppingul este maro auriu și crocant, aproximativ 1 oră 15 minute.