Peaches ' n Cream Cake
Tortul cu cremă Peaches ' n ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 12 și costă 56 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 271 calorii. 28 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână piersici, iaurt original de piersici, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Rețete similare sunt Tort de piersici și cremă, Tort de piersici și cremă, și Tort de piersici și cremă.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Coaceți 32 până la 36 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mic, amestecați toppingul bătut și 1 iaurt de recipient până se omogenizează.
Serviți tortul cu piersici și amestec de topping. A se păstra ușor acoperit la frigider.