Peaches ' n ' Cream Bars
Peaches ' n ' Cream Bars necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 149 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 42 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită extract de migdale, făină, unt și cremă de brânză. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Peaches ' n Cream Bars, Peaches ' n ' Cream Bars, și Piersici și batoane de plăcintă cu cremă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375. Desfaceți foaia de aluat semilună într-un dreptunghi. Apăsați pe părțile inferioare și ușor în sus ale unui 13x9-in uns. tigaie de copt.
Coaceți 5 minute. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul și extrageți până se omogenizează.
Se întinde peste crustă. Lingura de umplere plăcintă peste strat de brânză cremă.
Într-un castron mic, bateți făina și zahărul brun.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă migdalele; se presară peste umplutura de piersici.
Coaceți 25-28 de minute sau până când marginile se rumenesc. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă.
Tăiați în bare. A se păstra într-un recipient etanș la frigider.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Moscato roz cu bule desculț, cu un rating de 4, 9 din 5 stele, pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Barefoot Bulbuc Roz Moscato]()
Barefoot Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit răcit (36-40 grade F), acest Bulbuc are arome și arome de iasomie și mandarină, completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!