Peach Pandowdy
Nevoie de un desert vegetarian? Peach Pandowdy ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 243 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de zahăr, piersici groase, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 26%. Rețete similare includ Peach Pandowdy, Peach & Mure Pandowdy, și Strawberry Pandowdy.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Așezați piersicile într-un castron mediu.
Presărați suc de lămâie peste ele.
Se amestecă împreună 1/2 cană de zahăr și amidon de porumb.
Se presară peste piersici și se amestecă pentru a acoperi. Lingura într-un vas caserola 2-2 1/2 litru.
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina, 2 linguri de zahăr, praful de copt și sarea.
Tăiați untul cu o furculiță sau un tăietor de patiserie până când este în firimituri fine. Faceți o fântână în centru și turnați crema. Se amestecă cu o furculiță până când aluatul se îndepărtează de părțile laterale ale bolului.
Întindeți aluatul pe o suprafață înmuiată până când este suficient de mare pentru a acoperi vasul de copt.
Tăiați o cruce de 2 inci în centru.
Așezați peste piersici și introduceți aluatul în jurul părților laterale. Întoarceți colțurile crucii pentru a dezvălui umplutura.
Coaceți timp de 40 până la 45 de minute în cuptorul preîncălzit, până când umplutura este bulbuc, iar partea de sus este maro auriu.