Peach Crisp
Peach Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 477 calorii. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, făină, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun, Peach Crisp, și Peach Crisp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Amestecați zahărul, făina, granola, condimentele și sarea într-un castron, apoi lucrați în unt cu un blender de patiserie sau cu vârful degetelor până când amestecul formează mici aglomerări.
Răspândiți piersicile într - un vas de copt ușor de 13 pe 9 inci (2 1/2 până la 3 litri). Aruncați piersicile cu suc și acoperiți cu amestec de firimituri.
Coaceți în mijlocul cuptorului până când toppingul este auriu și piersicile sunt fragede, 35 până la 40 de minute. Se răcește ușor și se servește cald.
* Pentru a coaja piersici proaspete, tăiați și X în capătul opus tulpinii și scufundați în apă clocotită 10 secunde.