Peach Cizmar
Peach Cobbler este un vegetarian desert. Această rețetă servește 9 și costă 1,13 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 575 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Un amestec de făină, piersici, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Jiffy Peach Cobbler – un cizmar puteți face oricând, fie cu piersici proaspete sau magazin cumparat, Vechi De Modă Piersic Cizmar (Aka Piersic Puzzle), și Peach Cizmar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de gradef.Ungeți un vas de copt.
Pentru fructe: într-un castron, combinațipiersici, zahăr, făină,suc de lămâie și sare. Se amestecă și se lasă deoparte.
Pentru topping: într-un castron separat, combinațifăină, zahăr,praf de copt și sare.Se amestecă împreună.
Adăugați untul șiscurtare, apoi tăiați împreună cu un tăietor de patiserie.Bateți laptele șiouă împreună.
Se toarnă în amestecul de făină și se amestecă cu o furculiță până se combină.
Se toarnăpiersici în vasul de copt pregătit. Rupeți ciupiturile dinaluat toppingși aruncați-l pe suprafața fructului, creând o textură "pietruită".
Presărați zahăr suplimentar deasupra.
Coaceți până se rumenesc și Bulbuc,30 până la 35 de minute. Lăsați să stea timp de 10 până la 15 minute înainte de servire. Dacă cizmarul este prea suculent, folosiți un baster de curcan pentru a îndepărta puțin din suc (sau lingurați sucul peste înghețată).
Serviți cald cu înghețată de vanilie sau frișcă proaspătă.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. RELAX Riesling cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![RELAX Riesling]()
RELAX Riesling
Din podgoriile din regiunea viticolă Mosel, acești struguri Riesling se coc în ardezie și sol mineral și sunt recoltați pe baza gustului și maturității lor optime. Fermentat la rece în rezervoare din oțel inoxidabil, acest vin aduce o aciditate naturală, oferind un echilibru perfect, care este răcoritor de crocant și vă lasă gura udată pentru mai mult.RELAX Riesling este fermentat ușor uscat, cu un buchet minunat de fructe și arome intense de mere și piersici, cu doar un indiciu de citrice.Relaxați-vă Riesling este delicios pe cont propriu! Dar se împerechează perfect cu o varietate de alimente, de la fructe de mare la grătar și păsări de curte la mâncăruri asiatice picante și salate proaspete.