Pb și J Crepes

Pb și J Crepes
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru colecția dvs., Pb și J Crepes ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 8 și costă 58 de cenți pe porție. Acest mic dejun are 249 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Este un foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți afine, sare de mare, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Încearcă Mărturisire Am un lucru pentru CR cppes ... ușor Nutella Cr Cppes, Crepe, și Cele mai bune Crepe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un blender, combinați ouăle, laptele, făina, zahărul și sarea. Se amestecă până când amestecul formează un aluat neted. Preîncălziți o tigaie sau o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu. Topiți 1 cub de unt în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
3
Adăugați 1/4 cană de aluat și înclinați rapid tigaia pentru a forma un strat uniform de aluat pe fundul tigaiei. Gatiti pana se intareste si se rumeneste usor, aproximativ 1 minut. Folosind o spatulă rezistentă la căldură, slăbiți cu grijă părțile laterale și răsturnați ușor creponul. Gatiti 1 minut. Repetați cu untul și aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Adăugați 1 lingură de unt de arahide la fiecare crep și, folosind spatele unei linguri, răspândiți uniform peste crepe, lăsând o margine de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
CrepeCrepe
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Întindeți 1 până la 2 lingurițe de gem peste untul de arahide. Aliniați 5 până la 6 afine de-a lungul centrului fiecărei crepe. Îndoiți crepa în jumătate peste afine. Îndoiți cele 2 capete spre interior și continuați să vă rotiți într-o formă de tub. Repetați cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
GemGem
6
Tăiați fiecare crep în jumătate orizontal și aranjați pe un platou. Se pudrează cu zahăr pudră și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, șampanie, Bordeaux, Moscato Dasti, Burgundia Albă

Crepes funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și șampanie. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista