PB & J Cupcakes
Reteta PB & J Cupcakes ar putea satisface pofta ta americană în jurul valorii de 1 oră și 40 de minute. Această rețetă face 24 de porții cu 272 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica betty frisca glazura de vanilie, apă, ouă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Cupcakes pentru duș pentru bebeluși: Cupcakes cu ciocolată cu banane cu glazură de unt de nuci de Macadamia, Cupcakes umplute cu nămol cu glazură de gunoi de mlaștină { aka Cupcakes cu var de nucă de cocos}, și Cupcakes de sorg cu frișcă de whisky portocaliu – Cupcakes din Vestul Sălbatic.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Într-un castron mare, bateți ingredientele cupcake cu un mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose (aproximativ două treimi pline).
Coaceți 18 până la 23 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
În castron mediu, amestecați glazura și 1/2 cană de unt de arahide. Frost cupcakes cu glazură. Faceți o mică indentare în centrul glazurii pe fiecare cupcake cu spatele lingurii. Chiar înainte de servire, lingurați 1/4 până la 1/2 linguriță de jeleu în fiecare indentare. Depozitați ușor acoperit.