PB & J Crepes
PB & J Crepes este un vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 280 calorii, 10g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lapte degresat, gem, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Mărturisire # 145: am un lucru pentru CR appropes...ușor Nutella Cr Appropes, CR amperpes, și Oat Cr Ampermorpes.
Instrucțiuni
În blender, puneți oul, laptele, făina, uleiul de măsline și sarea. Capac; amestec pe viteza medie 10 secunde, oprirea blender frecvent pentru a racla părți, până la omogenizare.
Așezați recipientul blenderului acoperit cu aluat în frigider 30 de minute pentru a răci aluatul.
Când aluatul este răcit, pulverizați tigaia antiaderentă de 6 până la 8 inci cu spray de gătit antiaderent.
Încălziți tigaia la foc mediu. Pentru fiecare crep, turnați 3 linguri de aluat în tigaie. Rotiți imediat tigaie până când strat subțire de aluat acoperă partea de jos. Gatiti, intorcand o data, pana se rumeneste usor, 1/2 pana la 1 minut. Repetați cu aluatul rămas, pulverizând tigaia după cum este necesar.
Îndepărtați crepurile gătite pe placa de tăiat din lemn.
Continuați până când a fost folosit tot aluatul.
În cele din urmă, întindeți un strat de unt de arahide în centrul fiecărei crepe.
Adăugați o linie de gem lângă ea. Îndoiți crepul.