Pavlovas de prune condimentate ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,73 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 194 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr, amidon de porumb, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Pavlovas Cu Prune Condimentate, Plăcintă Cu Prune Condimentată, și Plăcintă Cu Prune Condimentată.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele într-o tigaie mare; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mare până se dizolvă zahărul, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute. Descoperiți și gătiți până când prunele sunt fragede, dar încă își păstrează forma, amestecând ocazional, cu aproximativ 3 minute mai mult; se răcește la temperatura camerei. (Se poate face cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Transferați în castron. Acoperiți și răciți.)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia de hârtie mare de copt cu hârtie pergament. Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou într-un castron mare 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Vinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Adăugați cremă de tartru. Continuați să bateți până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul, bătând până când albii sunt groși și seamănă cu crema de marshmallow, aproximativ 5 minute. Bateți în amidon de porumb, oțet, vanilie și cardamom. Aruncați bezea pe foaia pregătită în 6 movile, distanțate la 3 inci. Folosind spatele lingurii, faceți depresie în centrul fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți Mici
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Căpșuni La Picior
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3
Puneți bezea în cuptor. Reduceți imediat temperatura la 250 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Coaceți până când bezeaua este uscată afară (dar centrele rămân moi) și culoarea paiului palid și ridicați ușor din pergament, aproximativ 50 de minute. Se răcește pe foaie pe raft. (Se poate face cu 8 ore înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Paie De Băut
5
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
1
Beat CR fra fra FRA și zahăr în castron mediu până la forma vârfuri. La frigider până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Așezați bezea pe farfurii. Puneți amestecul de prune în depresiunea centrală. Lingura topping și orice sucuri de prune peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
3
* Vândut la unele supermarketuri. Dacă nu este disponibil, încălziți 1 1/2 căni de frișcă până la călduță (85 buc.f).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De Lămâie
4
Se ia de pe foc și se amestecă în 3 linguri de zară. Acoperiți și lăsați să stea într-o zonă caldă fără curenți până când se îngroașă ușor, 24 până la 48 de ore. Dați la frigider până când este gata de utilizare.