Pavlovas Cu Prune Condimentate
Pavlovas de prune condimentate ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,73 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 194 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr, amidon de porumb, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Pavlovas Cu Prune Condimentate, Plăcintă Cu Prune Condimentată, și Plăcintă Cu Prune Condimentată.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-o tigaie mare; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mare până se dizolvă zahărul, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute. Descoperiți și gătiți până când prunele sunt fragede, dar încă își păstrează forma, amestecând ocazional, cu aproximativ 3 minute mai mult; se răcește la temperatura camerei. (Se poate face cu 1 zi înainte.
Transferați în castron. Acoperiți și răciți.)
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia de hârtie mare de copt cu hârtie pergament. Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou într-un castron mare 1 minut.
Adăugați cremă de tartru. Continuați să bateți până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul, bătând până când albii sunt groși și seamănă cu crema de marshmallow, aproximativ 5 minute. Bateți în amidon de porumb, oțet, vanilie și cardamom. Aruncați bezea pe foaia pregătită în 6 movile, distanțate la 3 inci. Folosind spatele lingurii, faceți depresie în centrul fiecăruia.
Puneți bezea în cuptor. Reduceți imediat temperatura la 250 F.
Coaceți până când bezeaua este uscată afară (dar centrele rămân moi) și culoarea paiului palid și ridicați ușor din pergament, aproximativ 50 de minute. Se răcește pe foaie pe raft. (Se poate face cu 8 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
Beat CR fra fra FRA și zahăr în castron mediu până la forma vârfuri. La frigider până la 2 ore.
Așezați bezea pe farfurii. Puneți amestecul de prune în depresiunea centrală. Lingura topping și orice sucuri de prune peste.
* Vândut la unele supermarketuri. Dacă nu este disponibil, încălziți 1 1/2 căni de frișcă până la călduță (85 buc.f).
Se ia de pe foc și se amestecă în 3 linguri de zară. Acoperiți și lăsați să stea într-o zonă caldă fără curenți până când se îngroașă ușor, 24 până la 48 de ore. Dați la frigider până când este gata de utilizare.