Pavlovas cu căpșuni cu sos balsamic de miere

Pavlovas cu căpșuni cu sos balsamic de miere
Nevoie de o desert fără gluten, fără lactate și vegetarian? Pavlovas cu căpșuni cu sos balsamic cu miere ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 219 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 2,93 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de miere, băț de scorțișoară, cremă de tartru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 58%. Rețete similare includ Pavlovas cu căpșuni cu sos balsamic de miere, Mini Pavlovas de ciocolată acoperit cu fructe de pădure proaspete, și Pavlovas cu căpșuni și Balsamic.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pentru a pregăti căpșunile, combinați căpșunile și 1/3 cană de zahăr; acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Pentru a pregăti bezea, acoperiți 2 foi de copt cu hârtie pergament. Desenați cercuri de 5 (4 inci) pe fiecare bucată de hârtie. Întoarceți hârtia; fixați cu bandă de mascare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Așezați crema de tartru și albușurile de ou într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat 3/4 cană de zahăr, câte 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide (nu bateți). Bate în vanilie. Împărțiți uniform amestecul de albuș de ou între 10 cercuri desenate pe foi de copt. Formați bezea în cuiburi cu laturile de 1 inch folosind partea din spate a unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Coaceți la 250 timp de 1 oră, rotind foile de copt după 30 de minute. Opriți cuptorul și răciți cuiburile de bezea în cuptorul închis 30 de minute. Îndepărtați cu grijă cuiburile de bezea de pe hârtie. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Pentru a pregăti sosul, combinați oțetul și bățul de scorțișoară într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Se aduce la fierbere; gatiti pana cand este siropos si redus la aproximativ 1/3 cana (aproximativ 5 pana la 6 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Se ia de pe foc. Aruncați bățul de scorțișoară; se amestecă mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
8
Așezați 1 cuib de bezea pe fiecare dintre cele 10 farfurii de desert; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 3/4 cană amestec de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
9
Stropiți cu aproximativ 2 lingurițe de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista