Pavlovas Cu Cremă Portocalie

Pavlovas Cu Cremă Portocalie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Pavlovas cu cremă de portocale. O porție conține 427 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 96 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați portocale, albușuri de ou, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pavlovas Roșu Și Portocaliu, Pavlovas de afine și portocale, și Pavlovas individuale cu cremă de brânză frișcă și sos de zmeură.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 200 F. Liniați foaia de copt cu hârtie pergament și pulverizați ușor cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Bateți albușurile, oțetul și 1/8 linguriță de sare la viteză medie-mică până se slăbesc, aproximativ 30 de secunde. Creșteți viteza la mediu-mare și bateți până se formează vârfuri moi, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
(tub Mare)(tub Mare)
3
Combinați 3/4 cană de zahăr și amidon de porumb și, cu mixerul în funcțiune, adăugați încet în castron câte 1 lingură. După ce s-a adăugat tot amestecul de zahăr, continuați să amestecați până se formează vârfuri rigide, lucioase, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Adăugați vanilie și bateți doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
5
Lingurați 6 bezea la aproximativ 1 inch distanță pe foaia de copt pregătită, folosind partea din spate a lingurii pentru a face o indentare—bezea ar trebui să semene cu cuiburile.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Coaceți până se întărește și se usucă, aproximativ 1 1/2 ore. Opriți cuptorul, deschideți ușa cuptorului cu o lingură de lemn și lăsați bezeaua să se răcească în cuptor aproximativ 1 oră. Bezeaua poate fi depozitată într-un recipient etanș până la 24 de ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Între timp, bateți ouăle, gălbenușurile de ou, restul de 1/2 cană de zahăr și restul de 3/8 linguriță de sare împreună într-o cratiță cu fund mediu greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
8
Adăugați 2 linguri de coajă de portocală, coajă de lămâie, suc de portocale și suc de lămâie și gătiți la foc mediu-mic, amestecând constant, până se îngroașă și consistența budincii, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
9
Se strecoară cașul într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
10
Se adaugă untul și se amestecă până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
11
Așezați o bucată de folie de plastic direct pe suprafața cremei și răciți complet. Alternativ, așezați vasul în baie de gheață și amestecați constant până când crema este complet răcită, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
12
Pentru a face segmente, tăiați aproximativ 1/2 inch de la și de jos de portocaliu. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați pielea și îndepărtați portocala, lăsând carnea expusă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
13
Tăiați între membrane pentru a obține segmente.
14
Tăiați fiecare segment în 3 sau 4 bucăți.
15
Bateți smântâna într-un castron răcit până se formează vârfuri rigide, 2 până la 3 minute. Se amestecă 1/3 din cremă în crema răcită, apoi se pliază în crema rămasă, rămânând 1 lingură de coajă de portocală și segmente de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
16
Pentru a servi, acoperiți fiecare pavlova cu cremă de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista