Pavlova Parfaits
Nevoie de un desert vegetarian? Pavlova Parfaits ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 503 calorii, 5g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.61 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de fasole de vanilie, zahăr pudră, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o destul de scump rețetă pentru fanii alimentelor din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 20%. Rețete similare includ Pavlova Parfaits, Piersici și zmeură Pavlova Parfaits, și Pavlova.
Instrucțiuni
Cu un cuțit ascuțit, împărțiți fasolea de vanilie deschisă pe lungime. Folosiți cuțitul pentru a răzui semințele negre minuscule într-un castron mic; rezervă pod.
Adăugați zahărul pudră și 1 lingură de frișcă în castron și amestecați bine pentru a separa semințele de vanilie.
Tăiați păstaia de vanilie complet pe jumătate pe lungime. Într - o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru, combinați jumătățile de păstăi de vanilie, zahărul granulat și vinul. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul și se fierbe până se reduce la aproximativ 1/3 cană, 15 până la 20 de minute.
Lăsați amestecul să se răcească ușor; aruncați jumătățile de păstăi de vanilie.
Se amestecă fructe de padure în amestec de vin în tigaie. Se răcește amestecul de boabe la frigider timp de cel puțin 15 minute și până la 3 ore.
Între timp, în vasul mare al unui mixer electric, combinați amestecul de vanilie-cremă și restul de frișcă. Bateți până se formează vârfuri moi.
Îndoiți bezelele în amestecul de frișcă. Într-un pahar de 12 uncii, strat 1/8 din amestecul de fructe de pădure, 1/8 din amestecul de frișcă și 1/8 din fistic. Repetați stratificarea și topul cu câteva fructe de pădure proaspete.
Layer ingrediente în aceeași ordine în încă 3 pahare.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar.
![Sucul Riesling al lui Domaine LeSeurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este agitat Manual (B) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu indicii de pere.Acest Riesling se împerechează bine cu amandine de păstrăv, stridii crude și este un aperitiv minunat.]()
Sucul Riesling al lui Domaine LeSeurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este agitat Manual (B) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu indicii de pere.Acest Riesling se împerechează bine cu amandine de păstrăv, stridii crude și este un aperitiv minunat.
Domaine LeSeurre's Riesling juice is fermented 100% in stainless tanks. While on its lees, the wine is hand-stirred (bâtonnage sur lies) once per month, for 11 months. This process develops an additional complexity of flavors and aromas. This dry Riesling has scents of citrus blossoms and lemon zest, layered on the palate with hints of pear.This Riesling pairs well with trout amandine, raw oysters and is a lovely aperitif.