Paula ' s Fried Green Tomato și Egg Hollandaise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați Paula ' s Fried Green Tomato și Egg Hollandaise. Această rețetă face 6 porții cu 497 calorii, 17g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de arahide, gălbenușuri de ou, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un sos prietenos cu bugetul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Paula prajit unt bile, Roșii verzi prăjite Bl (a)t, și Roșii Verzi Prăjite Po ' Boy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați roșiile cu grosimea de 1/4 inci.
Așezați-le într-o tavă de copt superficială și presărați cu sare.
Așezați feliile de roșii într-un colizor și lăsați timp ca sarea să scoată apa din roșii, aproximativ 30 de minute. Într-o tigaie, încălziți uleiul pentru prăjit la foc mediu-mare. Înmuiați roșiile în lapte de unt, apoi dragați-le în făină. Se prăjește până se rumenesc. Păstrați cald.
Între timp, pregătiți sosul Hollandaise.
Pentru a asambla fiecare porție, așezați 2 roșii prăjite pe o farfurie. Se acoperă cu 2 fâșii de slănină gătită într-un mod încrucișat. Top bacon cu un ou fiert, lingura pe sos Hollandaise.
Combinați toate ingredientele în partea superioară a unui cazan dublu, peste apă clocotită. Se amestecă până se îngroașă, aproximativ 3 minute; se lasă deoparte până este gata de utilizare. Nu reîncălziți și nu acoperiți vasul. Subțire, dacă este necesar, cu puțin bulion de pui. Se amestecă oțetul. Utilizați imediat.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sud în meniu? Încercați asocierea cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Vollrads Riesling Spatlese cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.