Paul ' s Southern California BBQ sos
Paul California de Sud BBQ sos este un fără gluten și vegan rețetă cu 12 porții. Acest sos are 86 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de oțet de cidru de mere, zahăr brun, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Încercați Salată De Pui Mango - Bucătăria Din California De Sud, Sos de grătar Vegan de casă, și Sos Tartar în stil California pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați oțetul de cidru de mere într-o cratiță medie și aduceți la fierbere.
Se amestecă ketchup-ul, ceapa, usturoiul, muștarul uscat, pudra de chili, sarea de condiment și piperul de cayenne. Se amestecă zahărul brun. Gatiti, amestecand des, 10-15 minute.
Reduceți căldura și, amestecând ocazional, lăsați amestecul să se fierbe aproximativ 45 de minute, până se îngroașă. Se răcește înainte de servire.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 56 de dolari.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS