Patru Mamaliga Brânză
Patru mamaliga brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.29 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 766 calorii, 36g de proteine, și 45g de grăsime per portie. Un amestec de făină de porumb grosieră, brânză topită din lapte de vacă, stoc de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Trei Mamaliga Brânză, Mămăligă Cremoasă Cu Două Brânzeturi, și Mămăligă Cu Brânză Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Aduceți bulionul de pui și 1 1/2 căni de apă la fiert într-o oală. Reduceți căldura la foc mic și amestecați treptat în făina de porumb. Gatiti, amestecand, pana se inmoaie, 30-35 de minute (polenta ar trebui sa fie inca suficient de subtire pentru a turna). Se amestecă untul, pătrunjelul, nucșoara și sarea și piperul după gust.
Se toarnă un sfert din mămăligă și se acoperă cu 1 fel de brânză tăiată cubulețe la alegere.
Adăugați încă un sfert din mămăligă urmată de o altă brânză tăiată cubulețe.
Adăugați un alt strat de mămăligă și restul de brânză tăiată cubulețe. Se acoperă cu polenta rămasă și se presară cu Parmigiano-Reggiano.
Garnisiți cu rozmarinul și roșiile. (Dacă nu serviți imediat, lăsați caserola să se răcească, apoi acoperiți și refrigerați. Pentru a reîncălzi, aduceți la temperatura camerei, apoi coaceți conform instrucțiunilor. Poate dura încă 10 până la 15 minute.)
Coaceți caserola până la aur, 20 până la 30 de minute.
Dacă aveți resturi, prăjiți mămăliga și serviți-o a doua zi dimineață cu ouă.