Patru macaroane de brânză și brânză

Patru macaroane brânză și brânză este un vegetarian rețetă cu 9 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 314 calorii. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 70 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți brânză Colby-monterey jack, lapte, macaroane cot și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest fel principal. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Macaroane și brânză-home made macaroane și brânză este un aliment confort, care este greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele preambalate și brânza la magazin, Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile în caseta albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză, și Două brânză Butternut Squash macaroane & brânză și mese de zi.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o cratiță mare cu apă ușor sărată.
Puneți macaroanele în cratiță și gătiți timp de 8 până la 10 minute, sau până la al dente; se scurge.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 8x8 inch.
Întindeți brânza Cheddar pe fundul vasului de copt. Sus, cu un strat subțire de macaroane. Top macaroane cu brânză Provolone, un alt strat de macaroane, un strat de mozzarella și un al treilea strat de macaroane. Sus, cu un strat de brânză Colby-Monterey Jack.
Se toarnă oul peste tot, urmat de lapte.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 20 de minute sau până se rumenesc și se rumenesc.