Pateu dulce sau savuros a Choux

Pateu dulce sau savuros a Choux
Reteta dulce sau cimbru Pate un Choux ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul 35 minute. Această rețetă face 48 de porții cu 32 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Un amestec de unt, apă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ P-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x, P-x-x-x-x-x-x-x-x-X-X-X-X-X-X-X, și Aperitive cu puf de cremă fără Gluten – Pate a Choux.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Fierbeți apa, untul și sarea sau zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați făina și scoateți-o de pe foc. Lucrați amestecul împreună și reveniți la căldură. Continuați să lucrați amestecul până când toată făina este încorporată și aluatul formează o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
4
Transferați amestecul în vasul unui mixer în picioare și lăsați să se răcească timp de 3 sau 4 minute. Cu mixerul pe amestec sau cu cea mai mică viteză adăugați ouă, 1 la un moment dat, asigurându-vă că primul ou este complet încorporat înainte de a continua. Odată ce toate ouăle au fost adăugate și amestecul este neted pune aluatul în tubulatură sac echipat cu un vârf rotund. Țeavă imediat în golfball-dimensiuni forme, 2 inch afară pe pergament căptușite foi de bucătărie. Gatiti timp de 10 minute, apoi intoarceti cuptorul la 350 de grade F si coaceti inca 10 minute sau pana se rumeneste. Odată ce sunt scoase din cuptor, străpungeți imediat cu un cuțit pentru a elibera aburul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și Burgundia albă. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Puteți încerca Amelia brut Rosa Cremant de Bordeaux. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia prezintă arome și arome de căpșuni și coacăze roșii, cu un corp mediu și un finisaj elegant. O bogăție pe palat și bule fine rezultă din vinificare folosind metoda Traditionnelle și îmbătrânirea pe drojdie.
DificultateExpert
Gata În35 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista