Pate De Păstrăv Afumat
Pate de păstrăv afumat ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 1 și costă 6,78 USD pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 534 calorii, 65g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați file de păstrăv, hrean, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Păstrăv Afumat Pate, Păstrăv Afumat"P. P.", și Pate de păstrăv afumat.
Instrucțiuni
Scoateți pielea din pește și aruncați-o. Zdrobiți sau fulgi peștele într-un castron folosind două furculițe (una în fiecare mână care se îndepărtează una de cealaltă în castron) sau mâinile, dacă preferați. Dacă partea superioară a fileului dvs. are o crustă tare din procesul de fumat, puteți alege bucățile mai mari și dure, dacă preferați. Îmi place să plec în majoritatea, deoarece au aroma de fum, dar încerc să mă asigur că le descompun.
Adăugați brânză de vaci și crme frache și amestecați bine cu o lingură. Dacă amestecul pare uscat, adăugați o altă păpușă de brânză de vaci. Îmi place o consistență netedă, așa că folosind partea din spate a lingurii, "netezesc" o parte din cașul de brânză de vaci pe partea laterală a bolului.
Presărați un vârf de sare (dacă peștele dvs. nu este deosebit de sărat), câteva măcinări de piper și hrean și amestecați bine.
Adăugați arpagicul, rezervând un vârf pentru o garnitură.
Puneți în vasul de servire și presărați arpagicul rămas deasupra. Dacă nu serviți imediat, dați-l la frigider, dar scoateți-l cu aproximativ 1/2 oră înainte de servire, astfel încât să poată ajunge la temperatura camerei, ceea ce va ușura răspândirea.
Se servește cu felii subțiri de baghetă sau biscuiți crocanți.