Pate de ficat de pui
Nu poți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încearcă pateul de ficat de pui. O porție conține 266 de calorii , 8 g de proteine și 24 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 4 persoane. Pentru 83 de cenți per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un aperitiv ieftin. Un amestec de ceapă, sare și piper, sos picant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este apreciată de 74 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără gluten . De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Vă este oferită de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 63% , ceea ce este bine. Rețete similare sunt Salata de ficat de pui , Pateul de ciocolată și Ficat de vită cu ceapă și bacon .
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu. Adăugați usturoiul, ceapa și ficații de pui. Reduceți focul la mic și fierbeți la foc mic aproximativ 10 minute, până când ficații de pui sunt fragezi și nu mai sunt rozalii.
Puneți amestecul de ficat de pui într-un blender împreună cu sherry sec, brânza cremoasă, sosul iute, sarea și piperul. Mixați până obțineți o compoziție omogenă.
Transferați într-un bol mediu, acoperiți și dați la frigider aproximativ 2 ore înainte de servire.