Pate De Ficat
Pateul de ficat necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 115 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 16. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, sare, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, Pate Din Ficat De, și Pate De Ficat De Pui pentru rețete similare.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur]()
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Culoarea este un rubin închis atractiv, reflectând procesul atent de selecție a strugurilor. Profilul nasului și aromei fructelor întunecate, a notelor de prune și cedru sunt frumos echilibrate cu aciditate și structură de tanin pe palat. Un vin elegant, cu putere și finețe. Un finisaj uscat și răcoritor completează vinul.