Pastă De Migdale

Pastă De Migdale
Pasta de migdale este o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. O porție conține 562 calorii, 13g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de extract de migdale, migdale albite, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 51%. Încercați Pastă De Migdale De Casă, Plăcintă cu rubarbă cu pastă de migdale, și Pastă De Migdale De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Măcinați migdalele într-un blender. Se amestecă bine în zahăr de cofetărie. Bateți ușor albușurile, apoi amestecați în amestecul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați extract de migdale, folosind mâinile pentru a amesteca amestecul greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista