Paste și tăiței chinezi Udong în sos de roșii și sardine

Rețeta paste și tăiței chinezi Udong în sos de roșii și sardine este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 645 calorii, 19g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați sare de masă, tăiței udon, tăiței spaghetti și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea de masă, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată Plus Roundup Cu Banane Dulci ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Dan Dan Mian (tăiței în sos picant de porc chinezesc de arahide), Fidea de orez cu Wonton / Ravioli chinezi în sos de ciuperci, și Sos De Roșii Chinezesc pentru rețete similare.