Paste și salată de legume la grătar
Pastan și salata de legume la grătar este un fără lactate garnitură. Această rețetă servește 4. O porție conține 482 calorii, 11g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare marinate, sos de vinaigretă balsamică, slănină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Paste De Legume La Grătar, Salată De Paste De Legume La Grătar, și Salată De Paste De Legume La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe pachet.
Așezați ceapa și morcovii într-un castron mare; stropiți cu aproximativ 1/4 cană de pansament.
Se presară cu sare condimentată; aruncați pentru a acoperi.
Așezați legumele în coșul de grătar (grătarul "wok"), folosind lingura cu fante; rezervați pansamentul în castron.
Acoperiți și grătați ceapa și morcovii la 4 până la 6 inci de la foc mediu 15 minute, agitând coșul sau amestecând ocazional legumele.
Adăugați sparanghel la pansament în castron; aruncați pentru a acoperi.
Adăugați sparanghel la ceapă și morcovi în coșul de grătar. Acoperiți și grătiți cu 8 până la 10 minute mai mult sau până când legumele sunt crocante.
Adăugați paste fierte, legume la grătar și lichid de anghinare la pansamentul rămas în castron.
Stropiți cu restul de 1/4 cană de pansament; aruncați pentru a amesteca. Se amestecă anghinare.