Paste în stil venețian

Paste în stil venețian
Pastanul în stil venețian este un fără lactate rețetă cu 2 porții. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 616 calorii, 18g de proteine, și 16g de grăsime. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 17 minute. 74 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de nuci de pin, frunze de spanac, caper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 100%, ceea ce este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă de fasole și paste în stil venețian, Scoici în stil venețian, și Paella În Stil Venețian.

Instrucțiuni

1
Începeți să prăjiți ceapa în ulei într-o tigaie antiaderentă, va trebui să le gătiți timp de aproximativ 10 minute până când sunt foarte moi. Între timp, fierbeți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Amestecați oțetul, sultanele, caperele și majoritatea nucilor de pin în ceapa moale cu puțin condiment, apoi gătiți încă 1 min pentru a înmuia sultanele. Se amestecă spanacul cu un strop de apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Sezonul GoyaSezonul Goya
4 Linguri De Nuci De Pin Ușor Prăjite4 Linguri De Nuci De Pin Ușor Prăjite
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Scurgeți pastele, apoi aruncați cu amestecul de ceapă spanacul ar trebui să se ofilească așa cum faceți. Împărțiți între 2 boluri, împrăștiați cu nucile de pin rămase și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateNormal
Gata În17 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista