Paste în stil venețian
Pastanul în stil venețian este un fără lactate rețetă cu 2 porții. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 616 calorii, 18g de proteine, și 16g de grăsime. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 17 minute. 74 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de nuci de pin, frunze de spanac, caper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 100%, ceea ce este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă de fasole și paste în stil venețian, Scoici în stil venețian, și Paella În Stil Venețian.
Instrucțiuni
Începeți să prăjiți ceapa în ulei într-o tigaie antiaderentă, va trebui să le gătiți timp de aproximativ 10 minute până când sunt foarte moi. Între timp, fierbeți pastele.
Amestecați oțetul, sultanele, caperele și majoritatea nucilor de pin în ceapa moale cu puțin condiment, apoi gătiți încă 1 min pentru a înmuia sultanele. Se amestecă spanacul cu un strop de apă pentru paste.
Scurgeți pastele, apoi aruncați cu amestecul de ceapă spanacul ar trebui să se ofilească așa cum faceți. Împărțiți între 2 boluri, împrăștiați cu nucile de pin rămase și serviți.