Paste Vegetariene Cu Citrice Cu Bietă Elvețiană
Pastele de citrice vegetariene cu Chard elvețian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 600 de calorii, 27G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, bulion de legume, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Lasagna vegetariană de dovlecei și mămăligă Elvețiană, Burritos vegetarieni la cuptor cu fasole Pinto afumată și Bietă Elvețiană, și Ciuperci Sănătoase, Orzo Și Supă Elvețiană {Vegetarian} & Marathon Update.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați tulpinile de smog și condimentați cu sare și gătiți până încep să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați șalotele și gătiți până se înmoaie, adăugând încă un vârf de sare și fulgii roșii de chile, aproximativ 2 minute.
Adăugați bulionul în tigaie cu fusilli și reglați focul pentru a menține un fierbere viguros și gătiți conform instrucțiunilor pachetului până când pastele au rămas aproximativ 4 minute în procesul de gătit. Apoi, amestecați frunzele de bietă și gătiți până când pastele și bietele sunt gata. Amestecați sucul de lămâie și coaja și reglați condimentul după cum este necesar. Împărțiți între farfurii, presărați cu sumac și brânză proaspăt rasă.