Paste Vegetale Cremoase
Pastele vegetale cremoase ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 100 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de lapte, fettuccine, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 34 minute. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Paste De Legume Cremoase Coaceți, Salată Cremoasă De Paste Vegetale, și O oală cremă de pui și paste de legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
În timp ce pastele gătesc, scoateți capetele dure ale sparanghelului.
Îndepărtați solzii din tulpini cu un cojitor de legume sau cuțit, dacă doriți.
Tăiați sparanghelul în bucăți de 1 inch; așezați într-un vas sigur pentru microunde.
Adăugați 1/4 cană de apă și acoperiți. Cuptor cu microunde la 2 minute; scurgere.
Topiți margarina într-o cratiță medie la foc mediu; adăugați usturoi. Gatiti, amestecand constant, 1 minut.
Adăugați făină; gatiti, amestecand constant, 1 minut. Adăugați treptat lapte și gătiți, amestecând constant, 8 minute sau până când se îngroașă și se fierbe. Se amestecă crema de brânză; gatiti, amestecand constant, 2 minute. Se amestecă parmezanul.
Combinați sparanghelul, sosul de brânză, pastele și fasolea într-un castron mare; aruncați bine.
Se presară cu piper proaspăt măcinat, dacă se dorește.