Creveti cu mamaliga: Gamberetti con mamaliga

Creveti cu mamaliga: Gamberetti con mamaliga
Creveți cu mamaliga: Gamberetti con mamaliga ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 533 calorii, 41G de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, pătrunjel, sare grosieră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cruda Sanatoasa ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Mamaliga cu rosii proaspete si chipsuri de parmezan / mamaliga Made Easy, Croste Di Polenta Con Cicoria (crustă de polenta cu Chico fiert, și Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno-Medalioane De Mămăligă La Cuptor Cu Șuncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță cu fund greu, combinați apa, frunza de dafin și sarea și aduceți la foc mic la foc mediu. Treceți treptat făina de porumb în oală, puțin câte puțin, amestecând constant. Reduceți focul la mediu scăzut și amestecați constant până când polenta este netedă și groasă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
MamaligaMamaliga
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Scoateți frunza de dafin. Întoarceți polenta într-un castron de servire și păstrați-o caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
MamaligaMamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
În vasul unui robot de bucătărie, combinați țelina și usturoiul și procesați pentru a forma o pastă netedă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare și adăugați ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se sotează până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute, apoi se adaugă țelina și usturoiul și frunzele de dafin rămase. Gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
6
Adăugați pasta de roșii și vinul, amestecați bine și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați creveții și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
8
Adăugați un pic de apă, dacă este necesar, pentru a împiedica amestecul să devină prea gros, gătiți timp de 2 până la 3 minute până când creveții sunt fragede, dar fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
9
Scoateți frunzele de dafin și amestecați pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
10
Serviți imediat cu polenta caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista