Paste vegane cremoase Primaveran este un fără lactate felul principal. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 519 calorii, 17g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. 416 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați până la 2 avocado hass, frunze de busuioc, flori de broccoli și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Paste vegane cremoase cu nuci Primavera cu mazăre și morcovi, Cremă Vegană Primavera Pappardelle, și Paste Cremoase Primavera.
Instrucțiuni
1
Gatiti penne intr-o oala mare cu apa clocotita sarata pana cand este frageda, aproximativ 10 minute (timpul poate varia in functie de pastele fara gluten – vezi pachetul de ori). Cu aproximativ 5 minute înainte ca pastele să fie fierte, adăugați broccoli și morcovii. Cu aproximativ 2 minute înainte ca pastele să fie fierte, adăugați dovleceii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Penne
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Scurgeți bine pastele și legumele fierte și reveniți în oală.În timp ce pastele se gătesc, combinați caju, usturoiul și bulionul scurs într-un blender sau robot de bucătărie. Procesați până se omogenizează și se amestecă bine.Curățați și lăsați avocado și adăugați-l în robotul de bucătărie împreună cu scallions, suc de lămâie, sare și piper după gust. Procesați până când este neted și cremos. Pentru un sos mai subțire, adăugați puțin lapte de migdale, dacă este necesar. Pentru un sos mai gros, adăugați avocado suplimentar. Gustați și reglați condimentele, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
2 Linguri Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1/2 Kg Piept De Curcan
Caju
1 Portocala, Coaja
8 (U-12) Creveți
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Adăugați sosul în oala care conține pastele și legumele fierte scurse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Fierte
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
Adăugați roșiile și busuiocul tocat și aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5
Se servește imediat, garnisit cu frunzele întregi de busuioc.