Paste Timbal: Timballo di Maccheroni

Paste Timbal: Timballo di Maccheroni
Paste Timbal: Timballo di Maccheroni ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.04 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 1130 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Un amestec de pecorno romano, piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Încercați Paste Maccheroni Cu Ardei Roșii Și Broccoli, Maccheroni E Melanzane, și Maccheroni mici cu pește-spadă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 12 până la 14 inci, combinați 1/2 cană de ulei de măsline și ceapă. Gatiti pana se inmoaie. Condimentează carnea de porc cu sare și piper și adaugă la ceapă. Gatiti pana se rumeneste profund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați pasta de roșii, sosul de roșii și bulionul de pui. Aduceți amestecul la fierbere la foc mare, amestecând bine pentru a combina. Condimentează, după gust, cu sare. Întoarceți focul la minim și lăsați să fiarbă până când carnea devine foarte fragedă, aproximativ 1 oră până la 1 oră 30 de minute, amestecând la fiecare 15 minute. Dacă sosul devine prea gros, adăugați niște pui suplimentar sau apă. Pe tot parcursul procesului de gătit, carnea trebuie întotdeauna acoperită doar cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Între timp, aduceți 12 căni de apă la fiert într-o cratiță și adăugați 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați orezul și gătiți, amestecând ocazional, la foc mediu-mare, acoperit, până când orezul este al dente, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Scurgeți orezul și puneți-l într-un castron mare, puțin adânc. Lăsați orezul să se răcească cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Când sosul de carne este gata și orezul este rece, amestecați ouăle bătute în orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Se amestecă bine pentru a combina. Se amestecă 3/4 din ragu de carne, 1/2 cană brânză proaspăt rasă și nucșoară în orez. Condimentează amestecul, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Se amestecă din nou pentru a combina și apoi se lasă amestecul deoparte.
9
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Adăugați penne și gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului, până la al dente. În timp ce pastele se gătesc, topiți 6 linguri de unt într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
PennePenne
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
11
Scoateți din căldură.
12
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană de lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
13
Așezați pastele scurse într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
14
Adăugați 1 cană de ragu de carne, 1 cană pecorino, untul topit, fulgii de ardei iute și 1/2 cană de pesmet. Condimentează amestecul, după gust, cu sare și piper și amestecă bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
PecorinoPecorino
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
15
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
16
Ungeți generos părțile laterale și fundul unui vas rotund de copt de 12 până la 14 inci cu laturi de 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
17
Adăugați 3/4 cană firimituri de pâine în vas, întorcând și rotind vasul, astfel încât firimiturile de pâine să acopere toate părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
18
Lingura 1/3 din orez în vas, răspândind pentru a forma un strat uniform pe fundul vasului. Topim orezul cu 1/2 din paste. Folosiți o lingură de lemn pentru a netezi ușor pastele, astfel încât să formeze un strat uniform peste partea de sus. Puneți 1/2 din ragu peste paste. Se acoperă cu un alt strat de orez (1/2 din ceea ce rămâne), urmat de pastele rămase, apoi restul de ragu. Acoperiți ragu-ul cu orezul rămas și folosiți o lingură de lemn pentru a netezi orezul deasupra, astfel încât să formeze un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
19
Presărați partea superioară a orezului cu 1/4 cană rămasă de pesmet și presărați restul de 2 linguri de ulei și caciocavallo deasupra firimiturilor de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
20
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
21
Scoateți timbalul din cuptor și lăsați să se răcească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
22
Pentru a desface timbalul, rulați lama unui cuțit subțire în jurul marginii interioare a tigaiei separați orice ingrediente lipite.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
23
Așezați o farfurie rotundă de servire, una care este cu 6 inci mai mare decât tigaia peste timbală. Având grijă să păstrați platoul în contact cu vasul de copt și să nu lăsați vasul să alunece pe platou, răsturnați vasul de copt peste platou. Scoateți ușor vasul de copt, lăsând timbalul pe platou. Dacă timbalul nu alunecă ușor, nu trageți și nu încercați să-l forțați. În schimb, ștergeți fundul și părțile laterale ale vasului de copt cu un prosop de bucătărie fierbinte. Dacă este necesar, agitați cu grijă platoul și vasul la unison, având grijă să nu separați unul de celălalt. Timbalul ar trebui să se elibereze acum cu ușurință atunci când vasul este ridicat. Lăsați timbalul să se odihnească cu 10 minute înainte de servire. Felul de mâncare poate fi servit pur și simplu așa cum este, cu o lingură mare de servire sau tăiat în pene, acoperit cu ragu rămas, mai multă brânză și fulgi de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
24
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
25
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
26
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
27
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt la fel de groase ca cerealele fierbinți. Condimentează cu sare și servește. Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață

Ingrediente

1Ceapa galbena medie, tocataOrez ArborioOrez Arborio10creveți și cu venePiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet proaspăt, plus extra pentru toppingpesmet proaspăt, plus extra pentru topping2kilogrameroșii întregi decojite, zdrobite manual și sucuri rezervateroșii întregi decojite, zdrobite manual și sucuri rezervate11 litru de lapte integral, la temperatura camereimorcov, mărunțit finmorcov, mărunțit fin7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de pui fierbinte, plus mai mult pentru subțierea sosuluistoc de pui fierbinte, plus mai mult pentru subțierea sosului2ouă, ușor bătuteouă, ușor bătute791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de pătrunjel tocatfrunze proaspete de pătrunjel tocat3Crustă: firimituri de biscuiți grahamfrunze proaspete de cimbru tocate sau 1 lingură uscatăfrunze proaspete de cimbru tocate sau 1 lingură uscată4cuișoare de usturoi, decojite și tăiate subțirecuișoare de usturoi, decojite și tăiate subțire1Oreos dublu umplutnucșoară proaspăt rasănucșoară proaspăt rasă591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extra-virgin, plus 2 linguriulei de măsline extra-virgin, plus 2 linguri1Ceapa spaniolă, tocată în zaruri de 1/4 inciCeapa spaniolă, tocată în zaruri de 1/4 inci21 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapa, tocataceapa, tocata454ardei habeneropaste pennepaste penne907ardei habeneroumăr de porc, tăiat în cuburi de 1 inchumăr de porc, tăiat în cuburi de 1 inch1pinchPrindeți fulgi de ardei roșu fierbintePrindeți fulgi de ardei roșu fierbinte2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPecorno RomanoPecorno Romano10creveți și cu veneSareSare1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire1stickunt nesăratunt nesărat3Ceapa galbena medie, tocatapăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cmpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcaciocavallo proaspăt ras, plus extra pentru garniturăcaciocavallo proaspăt ras, plus extra pentru garnitură
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista