Paste Timbal: Timballo di Maccheroni ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.04 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 1130 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Un amestec de pecorno romano, piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Încercați Paste Maccheroni Cu Ardei Roșii Și Broccoli, Maccheroni E Melanzane, și Maccheroni mici cu pește-spadă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță de 12 până la 14 inci, combinați 1/2 cană de ulei de măsline și ceapă. Gatiti pana se inmoaie. Condimentează carnea de porc cu sare și piper și adaugă la ceapă. Gatiti pana se rumeneste profund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați pasta de roșii, sosul de roșii și bulionul de pui. Aduceți amestecul la fierbere la foc mare, amestecând bine pentru a combina. Condimentează, după gust, cu sare. Întoarceți focul la minim și lăsați să fiarbă până când carnea devine foarte fragedă, aproximativ 1 oră până la 1 oră 30 de minute, amestecând la fiecare 15 minute. Dacă sosul devine prea gros, adăugați niște pui suplimentar sau apă. Pe tot parcursul procesului de gătit, carnea trebuie întotdeauna acoperită doar cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Între timp, aduceți 12 căni de apă la fiert într-o cratiță și adăugați 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Adăugați orezul și gătiți, amestecând ocazional, la foc mediu-mare, acoperit, până când orezul este al dente, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
5
Scurgeți orezul și puneți-l într-un castron mare, puțin adânc. Lăsați orezul să se răcească cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Când sosul de carne este gata și orezul este rece, amestecați ouăle bătute în orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Apă Pentru A Permite
Mazăre Goya®
7
Se amestecă bine pentru a combina. Se amestecă 3/4 din ragu de carne, 1/2 cană brânză proaspăt rasă și nucșoară în orez. Condimentează amestecul, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Apă Pentru A Permite
Mazăre Goya®
8
Se amestecă din nou pentru a combina și apoi se lasă amestecul deoparte.
9
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Adăugați penne și gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului, până la al dente. În timp ce pastele se gătesc, topiți 6 linguri de unt într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Rețetă De Pizzocheri
Penne
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
11
Scoateți din căldură.
12
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană de lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
13
Așezați pastele scurse într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
14
Adăugați 1 cană de ragu de carne, 1 cană pecorino, untul topit, fulgii de ardei iute și 1/2 cană de pesmet. Condimentează amestecul, după gust, cu sare și piper și amestecă bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cană De Usturoi Tocat
Pecorino
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Apă Pentru A Permite
15
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
16
Ungeți generos părțile laterale și fundul unui vas rotund de copt de 12 până la 14 inci cu laturi de 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
17
Adăugați 3/4 cană firimituri de pâine în vas, întorcând și rotind vasul, astfel încât firimiturile de pâine să acopere toate părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
18
Lingura 1/3 din orez în vas, răspândind pentru a forma un strat uniform pe fundul vasului. Topim orezul cu 1/2 din paste. Folosiți o lingură de lemn pentru a netezi ușor pastele, astfel încât să formeze un strat uniform peste partea de sus. Puneți 1/2 din ragu peste paste. Se acoperă cu un alt strat de orez (1/2 din ceea ce rămâne), urmat de pastele rămase, apoi restul de ragu. Acoperiți ragu-ul cu orezul rămas și folosiți o lingură de lemn pentru a netezi orezul deasupra, astfel încât să formeze un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
19
Presărați partea superioară a orezului cu 1/4 cană rămasă de pesmet și presărați restul de 2 linguri de ulei și caciocavallo deasupra firimiturilor de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Mazăre Goya®
Subţire-
20
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
21
Scoateți timbalul din cuptor și lăsați să se răcească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
22
Pentru a desface timbalul, rulați lama unui cuțit subțire în jurul marginii interioare a tigaiei separați orice ingrediente lipite.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Roșii Feliate, Opțional
23
Așezați o farfurie rotundă de servire, una care este cu 6 inci mai mare decât tigaia peste timbală. Având grijă să păstrați platoul în contact cu vasul de copt și să nu lăsați vasul să alunece pe platou, răsturnați vasul de copt peste platou. Scoateți ușor vasul de copt, lăsând timbalul pe platou. Dacă timbalul nu alunecă ușor, nu trageți și nu încercați să-l forțați. În schimb, ștergeți fundul și părțile laterale ale vasului de copt cu un prosop de bucătărie fierbinte. Dacă este necesar, agitați cu grijă platoul și vasul la unison, având grijă să nu separați unul de celălalt. Timbalul ar trebui să se elibereze acum cu ușurință atunci când vasul este ridicat. Lăsați timbalul să se odihnească cu 10 minute înainte de servire. Felul de mâncare poate fi servit pur și simplu așa cum este, cu o lingură mare de servire sau tăiat în pene, acoperit cu ragu rămas, mai multă brânză și fulgi de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
24
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
25
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
26
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
27
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt la fel de groase ca cerealele fierbinți. Condimentează cu sare și servește. Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe