Paste, stil de modă veche, pentru a acoperi: Paste Al ' Antica Per Timpano

Paste, stil de modă veche, pentru a acoperi: Paste Al ' Antica Per Timpano
Paste, stil de modă veche, pentru a acoperi: Pastan al ' Antica Per Timpano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 77g de proteine, 106g de grăsime, și un total de 1940 calorii. Pentru $ 6.54 pe portie, această rețetă acoperă 63% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Dacă aveți prosciutto crudo, carne de vită măcinată, mai multe grătare nucșoară și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 83%. Încercați Paste con la zuccan alla napoletana (Paste cu dovlecei de iarnă, în stil Napoli), Paste în stil Sicilian cu vinete, roșii și Ricotta Salata (Pastan Alla Norma), și Pastan alla puttanesca {literalmente Curvă stil paste} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți 6 litri de apă într-o oală de spaghete, aduceți la fierbere și adăugați 2 linguri de sare. Aruncați pastele și gătiți cu 2 minute mai puțin decât instrucțiunile pachetului, îndepărtați și reîmprospătați sub apă curgătoare rece până la răcire, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se scoate din Baia răcoritoare și se aruncă cu 2 linguri ulei și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Întindeți pastele frolla la o grosime de 1/4 inci. Ungeți vasul metalic și praful cu firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Așezați pastele frolla pentru a alinia complet tot vasul plus 1 1/2 inci peste margine și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Se amestecă jumătate din rigatoni gătit cu 2 1/2 căni Ragu Napoletano, 1/2 cană de Parmigiano și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rigatoni FierțiRigatoni Fierți
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
7
Se amestecă jumătatea rămasă din rigatoni gătit cu jumătate din besciamella, 1/4 cană parmigiano, prosciutto și o grătar generos de nucșoară și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rigatoni FierțiRigatoni Fierți
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ProsciuttoProsciutto
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
8
Așezați pastele albe amestecate în formă și apăsați ușor în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
9
Se presară cu Parmigiano ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
10
Așezați chiftelele (polpette) peste pastele albe cu atenție într-un strat consistent și apăsați cu atenție în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
11
Se presară cu Parmigiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
12
Așezați pastele roșii peste polpette și apăsați ușor în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
13
Îndoiți 1 1/2 inci suplimentari de paste frolla peste tot și apăsați ușor. Acoperiți blatul deschis cu folie și puneți-l în cuptor pentru a coace timp de 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
14
Scoateți din cuptor, îndepărtați folia, răsturnați pe un platou mare de servire și lăsați să se odihnească 3 minute. Slăbiți cu grijă pastele din jurul bazei cu un cuțit și bateți cu articulațiile pentru a le scoate din castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
15
Serviți imediat cu Parmigiano rămas pe lateral. Acest lucru va fi tăiat ca un tort pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
16
Faceți o fântână în făină pe o suprafață de lucru din lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
17
Tăiați untura în bucăți de 1/4 inci și așezați-o în centrul puțului cu gălbenușurile, sarea și o linguriță de apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
UnturăUntură
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
18
Se amestecă bine cu vârfurile degetelor pentru a forma o masă aglomerată. Aduceți împreună ca aluat și frământați timp de 4 până la 5 minute. Înfășurați în plastic și lăsați-l deoparte.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
19
Într-o oală mare de paste sau cuptor olandez, combinați vițelul, carnea de vită, ceapa și uleiul la foc mare și gătiți până când carnea este arsă pe toate părțile și sucurile de carne s-au evaporat, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
20
Adăugați vinul și gătiți, amestecând constant, până când vinul se evaporă și carnea este maro mai închisă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
21
Se amestecă roșiile, cârnații, sarea și fulgii de chile. Reduceți căldura la foc mic și gătiți 21/2 până la 3 ore, amestecând ocazional și degresând grăsimea, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
22
Scoateți din căldură și scoateți carnea din ragu. Reglați condimentele cu sare și piper și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch

Ingrediente

227ardei habenerocarne de vită, tăiată în bucățicarne de vită, tăiată în bucăți7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpâine de o zi, tăiată în cuburi de 1 inchpâine de o zi, tăiată în cuburi de 1 inch3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet prăjitpesmet prăjit1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 cup. ceapă tocată1 cup. ceapă tocată5Crustă: firimituri de biscuiți graham1 cup. ceapă tocată1 cup. ceapă tocată2kilogrameroșii întregi decojite, zdrobite manual și sucuri rezervateroșii întregi decojite, zdrobite manual și sucuri rezervate11 litru de lapte integral, la temperatura camereimorcov, mărunțit finmorcov, mărunțit fin1pinchPinch fierbinte chile fulgiPinch fierbinte chile fulgi4gălbenușuri de ougălbenușuri de ou3ouă, bătuteouă, bătute591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilYukonYukon2Crustă: firimituri de biscuiți grahamYukonYukon5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăinăfăină4Crustă: firimituri de biscuiți grahamfăinăfăină3Crustă: firimituri de biscuiți grahamfrunze proaspete de cimbru tocate sau 1 lingură uscatăfrunze proaspete de cimbru tocate sau 1 lingură uscată3cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat4cuișoare de usturoi, decojite și tăiate subțirecuișoare de usturoi, decojite și tăiate subțire567ardei habenerocarne de vită măcinată, de preferință chuckcarne de vită măcinată, de preferință chuck8creveți și cu venePuțină apă cu gheațăPuțină apă cu gheață227ardei habenerocârnați italieni dulcicârnați italieni dulci7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3/4 cană plus 2 linguri de lapte evaporat3/4 cană plus 2 linguri de lapte evaporat1cp. legume (de exemplu, spanac)nucșoară proaspăt rasănucșoară proaspăt rasă8creveți și cu veneMai multe grătare nucșoarăMai multe grătare nucșoară591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin4Crustă: firimituri de biscuiți grahamulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1ceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt1Ceapa spaniolă, tocată în zaruri de 1/4 inciCeapa spaniolă, tocată în zaruri de 1/4 inci4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilParmigiano proaspăt ras-ReggianoParmigiano proaspăt ras-Reggiano1buchetPătrunjel Italian, tocat fin pentru a da 1/4 canăPătrunjel Italian, tocat fin pentru a da 1/4 cană1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpecorino, rasăpecorino, rasă1cp. legume (de exemplu, spanac)1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilnuci de pin, prăjite timp de 2 minute într-un cuptor de 400 de gradenuci de pin, prăjite timp de 2 minute într-un cuptor de 400 de grade227ardei habeneroprosciutto crudo, zaruri de 1/4 inchprosciutto crudo, zaruri de 1/4 inch1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2,2 kg coaste scurte cu os2,2 kg coaste scurte cu os1cp. legume (de exemplu, spanac)plus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață1Oreos dublu umplutplus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață2cp. legume (de exemplu, spanac)plus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață8creveți și cu veneSare, dupa gustSare, dupa gust2kilogrameroșii și sucuri San Marzano decojite, trecute printr - o moară alimentarăroșii și sucuri San Marzano decojite, trecute printr - o moară alimentară227ardei habenerocarne de vită, tăiată în bucățicarne de vită, tăiată în bucăți907ardei habeneropaste rigatoni sau zitipaste rigatoni sau ziti170ardei habenerounturăuntură
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate72
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista