Paste, stil de modă veche, pentru a acoperi: Paste Al ' Antica Per Timpano
Paste, stil de modă veche, pentru a acoperi: Pastan al ' Antica Per Timpano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 77g de proteine, 106g de grăsime, și un total de 1940 calorii. Pentru $ 6.54 pe portie, această rețetă acoperă 63% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Dacă aveți prosciutto crudo, carne de vită măcinată, mai multe grătare nucșoară și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 83%. Încercați Paste con la zuccan alla napoletana (Paste cu dovlecei de iarnă, în stil Napoli), Paste în stil Sicilian cu vinete, roșii și Ricotta Salata (Pastan Alla Norma), și Pastan alla puttanesca {literalmente Curvă stil paste} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți 6 litri de apă într-o oală de spaghete, aduceți la fierbere și adăugați 2 linguri de sare. Aruncați pastele și gătiți cu 2 minute mai puțin decât instrucțiunile pachetului, îndepărtați și reîmprospătați sub apă curgătoare rece până la răcire, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scoate din Baia răcoritoare și se aruncă cu 2 linguri ulei și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
Întindeți pastele frolla la o grosime de 1/4 inci. Ungeți vasul metalic și praful cu firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Așezați pastele frolla pentru a alinia complet tot vasul plus 1 1/2 inci peste margine și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Se amestecă jumătate din rigatoni gătit cu 2 1/2 căni Ragu Napoletano, 1/2 cană de Parmigiano și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rigatoni Fierți
Parmigiano Reggiano
7
Se amestecă jumătatea rămasă din rigatoni gătit cu jumătate din besciamella, 1/4 cană parmigiano, prosciutto și o grătar generos de nucșoară și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rigatoni Fierți
Parmigiano Reggiano
Prosciutto
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
8
Așezați pastele albe amestecate în formă și apăsați ușor în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
9
Se presară cu Parmigiano ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
10
Așezați chiftelele (polpette) peste pastele albe cu atenție într-un strat consistent și apăsați cu atenție în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
11
Se presară cu Parmigiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
12
Așezați pastele roșii peste polpette și apăsați ușor în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
13
Îndoiți 1 1/2 inci suplimentari de paste frolla peste tot și apăsați ușor. Acoperiți blatul deschis cu folie și puneți-l în cuptor pentru a coace timp de 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
14
Scoateți din cuptor, îndepărtați folia, răsturnați pe un platou mare de servire și lăsați să se odihnească 3 minute. Slăbiți cu grijă pastele din jurul bazei cu un cuțit și bateți cu articulațiile pentru a le scoate din castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
15
Serviți imediat cu Parmigiano rămas pe lateral. Acest lucru va fi tăiat ca un tort pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
16
Faceți o fântână în făină pe o suprafață de lucru din lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
17
Tăiați untura în bucăți de 1/4 inci și așezați-o în centrul puțului cu gălbenușurile, sarea și o linguriță de apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Untură
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
18
Se amestecă bine cu vârfurile degetelor pentru a forma o masă aglomerată. Aduceți împreună ca aluat și frământați timp de 4 până la 5 minute. Înfășurați în plastic și lăsați-l deoparte.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
19
Într-o oală mare de paste sau cuptor olandez, combinați vițelul, carnea de vită, ceapa și uleiul la foc mare și gătiți până când carnea este arsă pe toate părțile și sucurile de carne s-au evaporat, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
20
Adăugați vinul și gătiți, amestecând constant, până când vinul se evaporă și carnea este maro mai închisă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
21
Se amestecă roșiile, cârnații, sarea și fulgii de chile. Reduceți căldura la foc mic și gătiți 21/2 până la 3 ore, amestecând ocazional și degresând grăsimea, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
22
Scoateți din căldură și scoateți carnea din ragu. Reglați condimentele cu sare și piper și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch