Paste Shepherd, versiunea 2: Ziti al Pastora

Pastele Shepherd, versiunea 2: Ziti al Pastora ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 524 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 minute. Mergeți la magazin și ridicați pecorino romano, cârnați de porc, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Plăcintă de păstor de ciuperci vegetariene - cu versiune vegană, Paste cremoase cu pui, Broccoli și busuioc - versiune cu conținut scăzut de grăsimi, și Paste Ziti Clasice La Cuptor.
Instrucțiuni
Așezați cârnații într-o tigaie, adăugați 1/4 cană de apă, acoperiți și gătiți la foc mediu-mare 6 minute.
Scoateți capacul și gătiți încă 15 minute, până când apa se evaporă și cârnații se rumenesc.
Se toarnă orice exces de grăsime.
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Gatiti ziti-ul in apa clocotita conform indicatiilor pachetului, pana cand este fraged inca al dente.
Între timp, adăugați ricotta în cârnați și amestecați fulgii de piper și sarea și piperul, după gust.
Scurgeți pastele fierte, rezervând lichidul de gătit și amestecați-l în amestecul de cârnați/ricotta.
Adăugați o parte din apa de gătit pentru paste, dacă este necesar, pentru a slăbi amestecul și condimentați din nou cu sare și piper, dacă este necesar. Se acoperă cu pecorino ras și se împarte uniform între 6 boluri de paste.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico]()
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
Culoare rubinie închisă, cu multă aromă de ciocolată, fructe de pădure și vanilie, aceasta este corpolentă și catifelată, cu multe fructe și un finisaj lung, suculent. O frumusețe dintr-o epocă grozavă.