Paste Puttanesca
Rețeta de Paste Puttanesca ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 25 minute. Această rețetă face 4 porții cu 686 calorii, 25g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.48 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână pastă de hamsie, sos puttanesca, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi măslinele grecești, puteți urma acest fel principal cu Un Castron Ciocolata Fulgi De Ovăz Cookie-Uri ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pastan alla puttanesca {literalmente Curvă stil paste}, Paste Puttanesca, și Paste Puttanesca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
* Bucătari Notă: această cantitate de sos face suficient pentru 3 mese de paste și suficient pentru 4 mese rapide pe bază de paste puttanesca. Dacă faceți doar această rețetă, sosul suplimentar poate fi înghețat până la 3 luni.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului.
Se scurge, se transferă într-un castron mare și se acoperă cu folie pentru a se încălzi.
Între timp, încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul și sotati 2 minute.
Adăugați roșii, măsline, capere, pastă de hamsie, sare și fulgi de ardei roșu și amestecați pentru a combina.
Adăugați vinul și aduceți amestecul la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Se toarnă 2 căni de amestec peste paste și se aruncă pentru a se combina. Sus cu parmezan. Refrigerați sau congelați sosul rămas până când este gata de utilizare.