Paste Puttanesca

Paste Puttanesca
Rețeta de Paste Puttanesca ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 25 minute. Această rețetă face 4 porții cu 686 calorii, 25g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.48 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână pastă de hamsie, sos puttanesca, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi măslinele grecești, puteți urma acest fel principal cu Un Castron Ciocolata Fulgi De Ovăz Cookie-Uri ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pastan alla puttanesca {literalmente Curvă stil paste}, Paste Puttanesca, și Paste Puttanesca pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
* Bucătari Notă: această cantitate de sos face suficient pentru 3 mese de paste și suficient pentru 4 mese rapide pe bază de paste puttanesca. Dacă faceți doar această rețetă, sosul suplimentar poate fi înghețat până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Se scurge, se transferă într-un castron mare și se acoperă cu folie pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Între timp, încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați ceapa și usturoiul și sotati 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați roșii, măsline, capere, pastă de hamsie, sare și fulgi de ardei roșu și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
7
Adăugați vinul și aduceți amestecul la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Se toarnă 2 căni de amestec peste paste și se aruncă pentru a se combina. Sus cu parmezan. Refrigerați sau congelați sosul rămas până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată fructe de pădure proaspete, cu note de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Spectator De Vin
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Revista