Paste Putanesca

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pastele Putanescan. Această rețetă servește 25. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 54 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați măsline, ulei de măsline, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Paste House Paste con Broccoli – acesta este un sos pe bază de Alfredo care combină pastele, ciupercile proaspete și broccoli proaspeți, Pastan în sos de ardei gras roșu prăjit / paste de ardei roșu prăjit / Paste ușoare pentru copii, și Paste con la zuccan alla napoletana (Paste cu dovlecei de iarnă, în stil Napoli) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe pachet.
Între timp, încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; gătiți și amestecați 3 min. sau până la licitație.
Adăugați sosul de paste, măslinele, caperele și ardeiul roșu zdrobit; se amestecă bine. Reduceți căldura la mediu; fierbeți 3 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Scurgeți pastele; așezați în castron mare.
Adăugați sos; aruncați pentru a acoperi.