Paste proaspete de vară cu roșii și Prosciutto

Paste proaspete de vară cu roșii și Prosciutto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 346 calorii. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă de la Toateretete are 29 de fani. Mergeți la magazin și ridicați roșii, sare de mare, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Rețete similare includ Paste cu Pesto, roșii proaspete, roșii uscate la soare, pui și brânză Mozzarella, Paste coapte cu roșii, Shiitakes și Prosciutto, și Coji De Paste Cu Năut, Fenicul , Roșii Și Prosciutto.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată la fierbere. Gatiti pastele de par inger la fiert pana cand sunt fragede, dar inca usor ferme, 4-5 minute.
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană de apă de gătit pentru utilizare ulterioară.
Transferați pastele scurse într-un bol mare de servire.
Puneți roșiile într-un bol; condimentează cu sare de mare și piper negru.
Se toarnă 1/3 cană ulei de măsline extravirgin peste amestecul de roșii și se aruncă ușor; deoparte.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mică la foc mediu.
Gatiti si amestecati ceapa feliata in uleiul incins pana cand devine translucida, 1-2 minute.
Amestecați usturoiul în șalot; continuați să gătiți și amestecând încă 1 minut.
Scoateți tigaia de pe foc.
Asamblați vasul adăugând amestecul de roșii, amestecul de ceapă și usturoi și prosciutto în paste; aruncați pentru a combina. Folosiți apa rezervată de la gătirea pastelor pentru a ușura amestecarea.
Acoperiți vasul de paste cu busuioc și brânză Parmigiano-Reggiano pentru a servi.