Paste proaspete de vară cu roșii și Prosciutto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 346 calorii. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă de la Toateretete are 29 de fani. Mergeți la magazin și ridicați roșii, sare de mare, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Rețete similare includ Paste cu Pesto, roșii proaspete, roșii uscate la soare, pui și brânză Mozzarella, Paste coapte cu roșii, Shiitakes și Prosciutto, și Coji De Paste Cu Năut, Fenicul , Roșii Și Prosciutto.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată la fierbere. Gatiti pastele de par inger la fiert pana cand sunt fragede, dar inca usor ferme, 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste De Păr înger
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană de apă de gătit pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Transferați pastele scurse într-un bol mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Puneți roșiile într-un bol; condimentează cu sare de mare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă 1/3 cană ulei de măsline extravirgin peste amestecul de roșii și se aruncă ușor; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Gatiti si amestecati ceapa feliata in uleiul incins pana cand devine translucida, 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Amestecați usturoiul în șalot; continuați să gătiți și amestecând încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
9
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Asamblați vasul adăugând amestecul de roșii, amestecul de ceapă și usturoi și prosciutto în paste; aruncați pentru a combina. Folosiți apa rezervată de la gătirea pastelor pentru a ușura amestecarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
11
Acoperiți vasul de paste cu busuioc și brânză Parmigiano-Reggiano pentru a servi.