Paste Primavera cu sos de crema de soia

Paste Primavera cu sos de crema de soia
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate în repertoriul dvs., Pasta Primavera cu sos de cremă de soia ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6 și costă 80 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 2 g de grăsimi și un total de 159 de calorii. Funcționează bine ca aperitiv. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat mediteranean. Mergeți la magazin și cumpărați lapte de soia, dovleac de vară, busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de 82%. Încercați Sos de paste cu ciuperci Primavera, Pasta Primavera cu sos de roșii cherry și Santa Fe Penne Primavera cu sos de cremă chimen-ancho Chile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Între timp, pune sparanghelul și morcovii într-un coș pentru aburi; puneți într-o cratiță mică peste 1 inch de apă. Se aduce la fierbere; se acopera si se fierbe la abur timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați dovleceii și dovleceii; acoperiți și gătiți la abur încă 2-3 minute sau până când legumele sunt crocante și fragede. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
3
Într-o cratiță mică, combinați amidonul de porumb și laptele de soia până se omogenizează. Se amestecă sarea, busuiocul și oregano. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Lapte De SoiaLapte De Soia
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Scurge pastele; se amestecă cu legume și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru Pasta Primavera. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, îmbătrânite în stejar sunt strălucitoare și rotunde, cu un final uscat, cald și pământesc. Recomandat pentru carnea la gratar, cum ar fi friptura de Chianina feliata, sau cu vanat, precum fazanul umplut cu trufe. Este excelent și cu brânzeturi mature.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate58
Revista