Paste piperate cu rucola și creveți
Pastele piperate cu rucola și creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 398 calorii, 25g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de linguină, piper, bulion de pui cu mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Paste piperate cu rucola și cârnați, Paste de creveți cu lămâie cu rucola, și Paste Pesto de nucă de rucola cu creveți.
Instrucțiuni
Combinați 2 lingurițe de usturoi, 1 linguriță de piper, 1/4 linguriță de sare și rucola într-un castron mare; aruncați bine.
Aduceți 4 litri de apă la fiert într-un cuptor olandez mare.
Adăugați paste; gatiti 10 minute sau pana al dente; scurgere.
Adăugați paste fierbinți în amestecul de rucola și aruncați bine până când rucola se ofilește.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați creveți, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper; saut 1 minut.
Adăugați restul de 1 linguriță de usturoi și șalotă; saut 1 minut sau până când creveții sunt gata.
Scoateți creveții din tigaie.
Adăugați bulion și suc în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite; gatiti 5 minute sau pana cand lichidul se reduce la jumatate. Puneți creveții în tigaie.
Se ia de pe foc; se amestecă untul.
Aranjați 1 1/2 căni de paste pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Lingură 1/3 cană amestec de creveți peste fiecare porție. Completați fiecare porție cu 2 linguri de brânză.