Paste Pesto cu spanac-Ricotta cu prosciutto crocant și sparanghel
Spanac-Ricotta Pesto Paste cu prosciutto clare și sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 467 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, nuci de pin, paste penne și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până nuci de pin ai putea urma acest curs principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Paste Coapte Cu Spanac, Ricotta Și Prosciutto, Paste Coapte Cu Spanac, Ricotta Și Prosciutto, și Paste de spanac-Pesto cu ardei roșii prăjiți și Ricotta.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă puternic sărată la fierbere la foc mare. Când fierbe, adăugați paste și gătiți așa cum este indicat pe cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Când strălucește, adăugați prosciutto și gătiți, amestecând ocazional, până când prosciutto este crocant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați sparanghel și aruncați pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4
Lăsați să gătească până când sparanghelul începe să se rumenească pe margini, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
5
Scoateți 1/2 cană din apa de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Adăugați câteva linguri de apă în amestecul de sparanghel, amestecați, răzuind fundul tigaiei pentru a încorpora bucăți rumenite și îndepărtați-le de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Scurgeți pastele și reveniți la oală (pe foc), adăugați apa de gătit rămasă rezervată pentru paste, sparanghel, baie de spanac-Ricotta și amestecați până când este bine acoperită. Gustați și reglați condimentele, după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Rețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Serviți imediat.
9
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu. Când uleiul strălucește, adăugați nuci de pin și gătiți până când fac un zgomot popping și încep să se rumenească, aproximativ 1 minut. Se amestecă usturoiul și ceapa și se condimentează bine cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa se rumeneste, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Transferați amestecul de ceapă într-un robot de bucătărie echipat cu o lamă, adăugați ingredientele rămase și procesați până la neted. Gustați și reglați condimentele, după cum este necesar.