Paste Penne De Vară

Paste Penne De Vară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Summer Penne Pastan. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 275 calorii. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Un amestec de dovlecei, ardei grași, ardei grași și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Penne all ' Arrabbiata {paste Penne picante} - 50 de schimbătoare de jocuri pentru femei în mâncare-Ruth Rogers și Rose Gray, Penne și legume de vară, și Cremos Vara Veggie & Cârnați Penne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare gătiți pastele penne în apă sărată clocotită până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți pastele, lăsând - o ușor umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
În timp ce pastele se gătesc, spălați ardeii grași și tăiați-i în fâșii de 1/4 inch. Într-o tigaie mare la foc mediu puneți 2 linguri de ulei de măsline și sotati ardeiul până se înmoaie. Nu lăsați ardeii să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
În tigaie, adăugați dovlecelul feliat și dovlecelul galben și sotati timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe GalbenSuc De Fructe Galben
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ciupercile feliate și usturoiul tocat și sotati încă 2 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6
Adăugați roșiile tocate și scoateți-le de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
7
Dish porțiuni de paste pe placat încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
8
Adăugați sosul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Se presară cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate61
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista