Paste Penne cu șuncă și parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați baconul și parmezanul Penne Pastan. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 536 calorii, 17g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. 77 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați slănină, paste penne, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Parmezan de pui cu aragaz lent cu paste Penne, Paste simple Penne cu un sos de cremă parmezan luminat, și Bacon Provolone Penne Paste Coace.
Instrucțiuni
Așezați slănina și ceapa tocate într-o tigaie la foc mediu și gătiți și amestecați până când slănina este crocantă și ceapa începe să se rumenească, aproximativ 10 minute.
În timp ce slănina și ceapa se gătesc, umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați Penna și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand sunt fierte, dar sunt inca ferme la muscatura, aproximativ 11 minute.
Scurgeți pastele, transferați-le într-un bol mare de servire și amestecați uleiul de măsline pentru a acoperi pastele.
Scurgeți grăsimea de slănină din tigaie, lăsând câteva linguri sau după gust. Amestecați amestecul de slănină gătită în paste și presărați parmezanul peste paste. Se amestecă pentru a amesteca în brânză și se servește.