Paste Noaptea Târziu Chez Frank

Paste Noaptea Târziu Chez Frank
Paste noaptea târziu Chez Frank ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 3 porții cu 364 calorii, 17g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați spaghettini, busuioc, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Munchies Noaptea Târziu, Breadsticks Noaptea Târziu, și Cotlete De Porc Noaptea Târziu.

Instrucțiuni

1
Gatiti vermicelli conform instructiunilor pachetului; scurgeți și păstrați cald.
2
Tăiați mărunt jalapeo sau alți ardei; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3
Saut usturoi în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu 1 până la 2 minute sau până devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați ardei și gătiți, amestecând constant, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții3
Scor De Sănătate27
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista