Paste La Cuptor Primavera
Paste la cuptor Primavera ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 559 calorii, 23g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,45 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână firimituri de pâine, parmezan, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce este bine. Încercați Paste La Cuptor Primavera Caserola, Paste Primavera, și Paste Primavera pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°; ungeți ușor un vas de copt de 2 litri (11 pe 7 inci).
Topiți 3 Linguri. unt într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Adăugați făină; se amestecă până se amestecă, aproximativ 2 minute.
Bateți laptele și bulionul. Gatiti, amestecand, pana cand amestecul formeaza un sos gros, neted, aproximativ 10 minute. Condimentează cu sare și piper. Se amestecă 1/4 cană parmezan.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați ziti; gatiti pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați legume și aduceți înapoi la fierbere. Gatiti pana cand pastele sunt aproape gata, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Scurgeți și reveniți la oală.
Se toarnă sosul peste paste și legume; se amestecă bine.
Răspândiți uniform în vasul de copt. Într-un vas mic, amestecați parmezanul rămas și firimiturile de pâine. Topiți untul rămas, amestecați în amestecul de pâine și presărați deasupra caserolei.
Coaceți până când caserola este Bulbuc și partea de sus este maro auriu, 20 până la 25 de minute.