Paste la cuptor cu roșii, shiitakes și prosciutto necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Pentru 5,18 USD per porție, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 858 de calorii, 31 g de proteine și 52 g de grăsime per porție. Vă este adus de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți oregano, parmezan, prosciutto și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 66%. Ouăle la cuptor cu praz, roșii și prosciutto, cojile de paste cu năut, fenicul, roșii și prosciutto și pastele la cuptor cu spanac, ricotta și prosciutto sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, fierbeți ceapa, usturoiul, fulgii de ardei roșu, busuiocul și oregano în ulei la foc moderat mic, amestecând, până când ceapa se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii (28 Uncii) De Roșii Italiene întregi, Decojite, Scurse Bine și Tocate
Roșii Italiene întregi, Decojite, Scurse Bine și Tocate
Paste Penne)
1 Kilogram De Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)
Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)
(în Formă De Penă
Echipamente pe care le vei folosi
în Formă De Papion
2
Adăugați ciupercile, gătiți amestecul la foc moderat, amestecând, timp de 10 până la 15 minute, sau până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Prosciutto Feliat Subțire, Tăiat în Fâșii
3
Într-o cratiță, topiți 6 linguri de unt la foc moderat mic, adăugați făina și gătiți roux-ul, amestecând, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Shiitake Proaspăt, Tulpinile Aruncate și Capacele Tăiate Felii
Shiitake Proaspăt, Tulpinile Aruncate și Capacele Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
8 Uncii (1 Baton) Unt Nesarat
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Adăugați laptele într-un flux, amestecând, și fierbeți amestecul, amestecând, timp de 2 minute, sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Se toarnă sosul peste amestecul de ciuperci și se adaugă roșiile, prosciutto, Fontina, Gorgonzola, 1 1/4 cană de parmezan și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gorgonzola
Prosciutto
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Intr-un ibric cu apa clocotita cu sare, fierbe pastele timp de 5 minute (pastele nu vor fi fragede) si scurge-le bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Adăugați pastele și sare și piper, după gust, la amestecul de ciuperci, amestecați amestecul până când se combină bine și transferați-l într-o tavă de copt de 3 până la 4 litri unsă cu unt. Pastele pot fi pregătite până în acest moment și păstrate acoperite și răcite peste noapte. Aduceți pastele la temperatura camerei înainte de a continua cu rețeta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Stropiți pastele cu restul de 1/4 de cană de parmezan, ungeți-o cu restul de 1 lingură de unt, tăiați-le bucăți și coaceți-le în mijlocul unui cuptor preîncălzit la 450 grade F timp de 25 până la 30 de minute sau până când partea de sus este aurie. iar pastele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie