Paste la cuptor cu roșii, shiitake și prosciutto

Paste la cuptor cu roșii, shiitake și prosciutto
Paste la cuptor cu roșii, shiitakes și prosciutto necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Pentru 5,18 USD per porție, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 858 de calorii, 31 g de proteine și 52 g de grăsime per porție. Vă este adus de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți oregano, parmezan, prosciutto și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 66%. Ouăle la cuptor cu praz, roșii și prosciutto, cojile de paste cu năut, fenicul, roșii și prosciutto și pastele la cuptor cu spanac, ricotta și prosciutto sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, fierbeți ceapa, usturoiul, fulgii de ardei roșu, busuiocul și oregano în ulei la foc moderat mic, amestecând, până când ceapa se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii (28 Uncii) De Roșii Italiene întregi, Decojite, Scurse Bine și Tocate2 Cutii (28 Uncii) De Roșii Italiene întregi, Decojite, Scurse Bine și Tocate
Roșii Italiene întregi, Decojite, Scurse Bine și TocateRoșii Italiene întregi, Decojite, Scurse Bine și Tocate
Paste Penne)Paste Penne)
1 Kilogram De Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)1 Kilogram De Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)
Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)
(în Formă De Penă(în Formă De Penă
Echipamente pe care le vei folosi
în Formă De Papionîn Formă De Papion
2
Adăugați ciupercile, gătiți amestecul la foc moderat, amestecând, timp de 10 până la 15 minute, sau până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Prosciutto Feliat Subțire, Tăiat în Fâșii1/4 De Kilogram De Prosciutto Feliat Subțire, Tăiat în Fâșii
3
Într-o cratiță, topiți 6 linguri de unt la foc moderat mic, adăugați făina și gătiți roux-ul, amestecând, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Shiitake Proaspăt, Tulpinile Aruncate și Capacele Tăiate Felii1 Kilogram De Shiitake Proaspăt, Tulpinile Aruncate și Capacele Tăiate Felii
Shiitake Proaspăt, Tulpinile Aruncate și Capacele FeliateShiitake Proaspăt, Tulpinile Aruncate și Capacele Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
8 Uncii (1 Baton) Unt Nesarat8 Uncii (1 Baton) Unt Nesarat
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Adăugați laptele într-un flux, amestecând, și fierbeți amestecul, amestecând, timp de 2 minute, sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Se toarnă sosul peste amestecul de ciuperci și se adaugă roșiile, prosciutto, Fontina, Gorgonzola, 1 1/4 cană de parmezan și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
ProsciuttoProsciutto
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Intr-un ibric cu apa clocotita cu sare, fierbe pastele timp de 5 minute (pastele nu vor fi fragede) si scurge-le bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
7
Adăugați pastele și sare și piper, după gust, la amestecul de ciuperci, amestecați amestecul până când se combină bine și transferați-l într-o tavă de copt de 3 până la 4 litri unsă cu unt. Pastele pot fi pregătite până în acest moment și păstrate acoperite și răcite peste noapte. Aduceți pastele la temperatura camerei înainte de a continua cu rețeta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
8
Stropiți pastele cu restul de 1/4 de cană de parmezan, ungeți-o cu restul de 1 lingură de unt, tăiați-le bucăți și coaceți-le în mijlocul unui cuptor preîncălzit la 450 grade F timp de 25 până la 30 de minute sau până când partea de sus este aurie. iar pastele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate29
Revista