Paste implicite Groovy cu Radicchio fiert și ceapă caramelizată

Paste implicite Groovy cu Radicchio fiert și ceapă caramelizată
Pastele implicite Groovy cu Radicchio fiert și ceapă caramelizată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 602 calorii, 17g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de SippitySup. 26 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, apă, paste și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Rețete similare includ Radicchio fiert și paste de ceapă caramelizate, Spaghete cu ceapă caramelizată și Radicchio, și Paste cu Radicchio fiert.

Instrucțiuni

1
Topiți 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei într-o tigaie mare setată la foc mediu. Odată ce spuma dispare, adăugați ceapă, 1 linguriță de cimbru și sare de linguriță. Gatiti, amestecand des pana cand ceapa se inmoaie oarecum, aproximativ 6 minute. Reduceți focul și continuați să gătiți încet, amestecând ocazional până când este bine caramelizat și foarte moale, cu aproximativ 50 de minute mai mult, în funcție de conținutul de apă al cepei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați 1 linguriță de oțet și 1 lingură de apă; amestecând și răzuind orice bucăți maro de pe fundul tigaiei până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 3 minute. Repetați cu o altă linguriță de oțet și o altă lingură de apă. Ceapa ar trebui să fie un pic jammy. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Transferați ceapa într-un castron; pus deoparte.Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert pentru paste.Între timp, folosind aceeași tigaie ca ceapa topiți 1 lingură de unt cu restul de 1 lingură de ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați usturoiul și saut-ul până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
5
Așezați bucățile de radicchio sferturi în tigaie tăiate cu părțile în jos. Ar trebui să sfârâie. Întoarceți radicchio pe cealaltă parte tăiată și adăugați suficient stoc de legume pentru a le acoperi cam la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
RadicchioRadicchio
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați untul rămas, zahărul, fulgii de piper și un vârf de sare. Aduceți apa la fierbere, apoi reduceți focul la foarte mic. Se fierbe aproximativ 15 minute până când radicchio este fraged și sosul a fost redus la o glazură siropoasă. Dacă radicchio pare făcut înainte ca glazura să fie realizată, îndepărtați-le ușor pe o farfurie folosind o fantă în curând. Continuați să gătiți sosul până când se reduce la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RadicchioRadicchio
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
7
Se toarnă sosul peste radicchio; se lasă deoparte ușor acoperit într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RadicchioRadicchio
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
8
Adăugați pastele în oala cu apă sărată clocotită și gătiți până la al dente, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Scurgeți pastele, rezervând aproximativ ceașcă de apă de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
10
Așezați pastele în vasul cald de servire. Se amestecă ceapa, parmezanul și suficientă apă rezervată pentru Paste pentru a obține ceapa pentru a acoperi pastele. Acoperiți pastele cu radicchio, fie în bucăți mari, fie tocate aproximativ, după cum preferați. Finalizați cu o stropire de parmezan și o măcinare bună de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
RadicchioRadicchio
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
11
Se servește cald.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista