Paste Florentine De Pui

Paste Florentine De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pastanul Florentin de pui. O porție conține 341 calorii, 21g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 286 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Încercați Paste Florentine De Pui, Paste Florentine De Pui, și Paste Florentine De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Gătiti pastele conform instrucțiunilor pachetului în apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Presărați puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Încălziți untul și uleiul de măsline la foc mare într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6
Adăugați bucățile de pui într-un singur strat și nu amestecați un minut sau două pentru a permite puiului să se rumenească pe prima parte. Întoarceți puiul și rumeniți pe cealaltă parte. Gatiti pana se face, apoi scoateti puiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
7
Întoarceți focul la mediu.
8
Adăugați usturoiul și amestecați rapid pentru a evita arderea. După aproximativ 30 de secunde, se toarnă bulionul și vinul, amestecând pentru a degrada tigaia. Lăsați lichidul să se baloneze și apoi continuați să gătiți până când este redus cu cel puțin jumătate (cea mai mare parte a suprafeței lichidului ar trebui să clocotească în acest moment).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
9
Opriți căldura.
10
Adăugați spanacul, roșiile, puiul, pastele fierte și așchii de parmezan în tigaie. Aruncați pentru a combina; spanacul se va ofili în timp ce aruncați totul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
11
Adăugați mai multe așchii de parmezan și serviți imediat!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
12
Se servește cu așchii suplimentare de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
DificultateMediu
Gata În16 m.
Porții10
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista