Paste Florentine De Pui

Paste Florentine De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pastanul Florentin de pui. O porție conține 341 calorii, 21g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 286 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Încercați Paste Florentine De Pui, Paste Florentine De Pui, și Paste Florentine De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Gătiti pastele conform instrucțiunilor pachetului în apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Presărați puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Încălziți untul și uleiul de măsline la foc mare într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați bucățile de pui într-un singur strat și nu amestecați un minut sau două pentru a permite puiului să se rumenească pe prima parte. Întoarceți puiul și rumeniți pe cealaltă parte. Gatiti pana se face, apoi scoateti puiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Întoarceți focul la mediu.
8
Adăugați usturoiul și amestecați rapid pentru a evita arderea. După aproximativ 30 de secunde, se toarnă bulionul și vinul, amestecând pentru a degrada tigaia. Lăsați lichidul să se baloneze și apoi continuați să gătiți până când este redus cu cel puțin jumătate (cea mai mare parte a suprafeței lichidului ar trebui să clocotească în acest moment).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Opriți căldura.
10
Adăugați spanacul, roșiile, puiul, pastele fierte și așchii de parmezan în tigaie. Aruncați pentru a combina; spanacul se va ofili în timp ce aruncați totul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați mai multe așchii de parmezan și serviți imediat!
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
12
Se servește cu așchii suplimentare de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateMediu
Gata În16 m.
Porții10
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista