Paste din Michigan din Cornish Finlanda

Paste din Michigan din Cornish Finlanda
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate la repertoriul dvs., Cornish Finnish Michigan Pasties ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 8 și costă 1,73 USD per porție. O porție conține 800 de calorii , 34 g de proteine și 37 g de grăsimi . Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 45 de minute . Mulți oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat scandinav. Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână scurtătură, morcovi, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. 303 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu un scor de 95% , acest fel de mâncare este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Upper Michigan Pasties , Finnish Pasties și Michigan Pasties (Plăcinte cu carne) cu sos la tigaie .

Instrucțiuni

1
Se amestecă făina și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați scurtarea. Faceți un godeu în centrul amestecului și amestecați rapid în apă rece cu gheață. Formați aluatul într-o bilă. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
3
Dizolvați cubul de bulion în apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Combinați legumele nefierte, carnea nefiertă, sare, piper, glutamat monosodic și bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Întindeți aluatul de patiserie în dreptunghiuri de 6 x 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Așezați aproximativ 1 1/2 căni de umplutură în centrul fiecărui dreptunghi. Aduceți laturile de 6 inci împreună și sigilați.
7
Tăiați o fante în partea de sus a fiecărei paste.
8
Așezați pe tavi plictisitoare, nu negre.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
9
Coaceți la 425 de grade F (220 de grade C) timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate31
Revista