Paste din grâu integral cu varză de Bruxelles și ciuperci

Pastele din grâu integral cu varză de Bruxelles și ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă face 4 porții cu 312 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Martha Stewart. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, ciuperci nasture, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este extraordinar. Încercați Paste din grâu integral cu varză de Bruxelles și ciuperci, Paste Pappardelle cu ciuperci și varză de Bruxelles, și Paste cu ciuperci, varză de Bruxelles și parmezan pentru rețete similare.