Paste de vită și supă de ciuperci

Carnea de vită și supa de ciuperci necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 120 calorii, 17g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, frunze de busuioc, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Pastan de vită și supă de ciuperci, Caserola de Paste din carne de vită măcinată Kittencal-ciuperci, și Supă consistentă de vită și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cuptorul olandez de 4 litri, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită se rumeneste; scurgere.
Se amestecă în apă fierbinte, sos
Se amestecă, busuioc, sare, piper și usturoi.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant.
Reduceți căldura. Acoperiți; se fierbe 10 minute, amestecând ocazional. Se amestecă pastele nefierte, ciupercile și vinul. Capac; gatiti 10 minute mai mult. Se amestecă pătrunjelul.