Paste de vită și fasole verde
Pastanul de vită și fasolea verde ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 341 calorii. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați paste de vită hamburger, carne de vită măcinată, fasole și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Paste Cu Șuncă Și Fasole Verde, Paste cu fasole verde și ton, și Fasole verde și slănină cu paste.
Instrucțiuni
Carne de vită brună în tigaie de 10 inci la foc mediu-mare, amestecând ocazional; scurgere.
Se amestecă pastele nefierte, sosul
Se amestecă, apă fierbinte și fasole.
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți aproximativ 10 minute, amestecând ocazional, până când fasolea este fragedă.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea aproximativ 5 minute sau până când sosul este atât de gros pe cât doriți, (sosul se va îngroșa așa cum stă).